Vildhoppen sejler igen

Vildhoppen står stadigt på Møddingpladsen ved museet. For første gang i mere end et år er det knasende tørt. Skibet er derfor i en lav vægtklasse. Derfor agter vi at flytte skibet til dets nye placering ved Strandhusene.

sejlladsen den 5. maj

Vi planlægger at flytte skibet torsdag aften d. 5. juni kl. 20.00.Vi håber da at få en af disse aftener, hvor fjordens overflade er spejlblank, så vi kan padle det af sted.12 studerende står parat til at hjælpe. Vi har anskaffet en “presenning”, som er helt vandtæt, og som svøbes under bunden, da denne er blevet gennemhullet i vinter, for at vandet fra oven kunne sive ud. Det er derfor en prøvelse i en højere ingeniørkunst, der ligger bag skibets flytning. Når skibet er vel fremme og placeret på sin nye plads, bydes der på islagkage.

0 Kommentarer til “Vildhoppen sejler igen”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Du skal login for at skrive en kommentar.