Vildhoppen skal i stativ.

Så ser det ud til at der er fundet en løsning på Vildhoppens placering. Torsdag d. 4. juni om aftenen skal Vildhoppen placeres i sit nye stativ.

vildhoppen_020609.jpg 

vildhoppen_050609.jpg 

Det består af pæle ud for hvert sæde, og imellem dem spændes et gjorde bånd. På den måde kan Vildhoppen bringes tilbage i sin flotte form og hæves et stykke over jorden så den præcenterer sig bedst mulig.Derefter skal beklædningen strammes op.  Den skal behandles osv. Grindabyghuset skal stilles op så Vildhoppen kommer under tag.Det kan ikke altsammen nåes d. 27. så derfor er vi nogle stykker der så småt er gået igang onsdage kl. 19 i Strandhusene. Kom og vær med så vildhoppen kan komme i hus.Lad os se hvor mange der kommer og så se om evt en anden dag passer de fleste bedst. Der kan jo også sagtens foregå noget på flere dage, så der kan komme lidt foreningsliv i Strandhusene. Det er kun til at få Vildhoppen placeret der skal bruges så mange som muligt.Kender I nogen der har lyst til at være med så tag dem med.Har I en kano eller kajak så er Strandhusene bare et super sted.