De komplicerede stævnkonstruktioner

stævnen opbygges

Opdateret med foto fra den 27. april 2007

Efter en uges opladning mod de teknisk komplicerede stævn konstruktioner kom der endelig løsninger frem som kunne accepteres. Rælinger blev sat på midsektionen om fredagen og om aftenen stod Hans, Jesper og jeg og indsatte forstævnen.

Lørdag og søndag skal skibets træsektioner færdiggøres. Lærredet har været hos en Brian Sarto en lokal sejlmager som syr de 25 m. lange baner stof sammen. Lærredet er klar til videre bearbejdning idag hvorefter det skal oliebehandles.

Mandag og tirsdag skal lærredet på. Målet er i sigte og der slides hver dag, aften og nat for at skibet skal blive klar til 5. maj.

Sent fredag aften blinkede det alarmerende rødt i lampen……. hos naboen der huser nogle af landets fineste bronzealderfund. Kort tid efter stod der brandbiler og politi og omringede området. Det var heldigvis falsk alarm og solvognen rokkede sig ikke ud af stedet.

Brandbiler

0 Kommentarer til “De komplicerede stævnkonstruktioner”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Du skal login for at skrive en kommentar.