Sæderne godt på vej

I dag fredag fik vi opskåret og høvlet sæderne.  Der skal bruges 7 sæt, og de kræver en del arbejde. Jørgen og Sonja ydede en god indsats, så i morgen lørdag skulle de kunne blive færdige. I forhold til arbejdet med Vildhoppen kan jeg se at det er meget nemmere at høvle nu, da træet er knasende tørt. Vejret var lidt drilsk, men i eftermiddags blev det lummervarmt med sol. I morgen lørdag skal det blive godt at få alt det lange træ frem, som skal bruges til rælinger og bordlægning. Vejret er lovet tørt, så det blive en ny oplevelse.

fredag_150711.png

Jeg nærer et håb om at få alle spantesystemer gjort klar til mandag så bordlægning kan påbegynde, når der kommer flere bådbyggere og hjælper til.

0 Kommentarer til “Sæderne godt på vej”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Du skal login for at skrive en kommentar.